search
backpage.com > Malmö adult entertainment > Malmö escorts

Posted: Thursday, 29 December 2016, 8:14

Reply

Jag är en äldre gentleman som väldigt gärna skulle vilja komma i kontakt med en ung student i Malmö/Lund som vill förena nytta med nöje. Kanske är du oerfaren och vill tillsammans med mig utforska din sexualitet och då göra det med en erfaren man som fokuserar på din njutning. Du kanske är erfaren sexuellt och bara vill ha en extra inkomstkälla.
Oavsett vilket är jag en seriös, fräsch man som trots åldern vill fortsätta njuta.
Tanken är att det ska vara en win-win situation där du får god ekonomisk kompensation, men helst vill jag naturligtvis att det ska finnas någon form av njutning/attraktion/spänning även för dig.

Jag tänder på åldersskillnad o söker därför dig som är under 25 år. Det viktigaste för mig är min partners njutning men jag är nyfiken på det mesta och experimenterar gärna med dig.

Jag tänker mig regelbundna, diskreta träffar.

Du når mig på robert@speedmail.se
Hör av dig så är jag övertygad om att vi kan finna en lösning som passar oss båda.

//Robert

P.S. Även om du har speciella önskemål som bdsm eller annat är jag intresserad av att utforska detta tillsammans med dig. D.S.

Poster's age: 58

• Location: Malmö

• Post ID: 4227542 malmo
malmo.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com